12 Haziran 2012 Salı

Salı sallanıp gitmesin..


Bunlarda Salı gününden yansıyanlar.


Çok sık giremiyorum ama güzel şeyleri de kaçırmak istemiyorum. Yaz sıcakları da başladı gibi. Hadi  hayırlısı hepimiz için. Ama Geçen senelere göre işlerde biraz düşüş var. Yine de Allah bereketini versin. Ekonominin pek iyi olmadığına delalet gibi. İnsanlar ister istemez bazı masrafları kısmak zorunda kalıyorlar.Ama gıdada da tasarrufa gidiliyorsa bir oturup düşünmek lazım..













Şimdi sıra görsellerde , Tekrar görüşmek üzere Sevgiyle Kalın..





15 yorum:

  1. Bir zamanlar bir vosvos sahibi olarak ilk kareye bayıldım.Benim ki şimdi ne haldedir acep :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bizde bir şeyler eskidimi hadi Hurdaya.Buysa resmen çiçek bahçesi.Seninki de hurdaya gitmemiştir inşallah Tülincim.

      Sil
  2. Canan hanımcığım bu görseller ne kadar hoş. Londra'da Thames nehrinde gördüğüm bir yüzer evi anımsadım şimdi. Küçücük bir yüzer ev arkasına kayık bağlamıştı Kayığın özelliği ise o evin bahçesi olmasıydı. Elin adamı her yerde yeşili yaşatıyor. Çatıda ,kayıkta... Sevgiyle kalın!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Colettecim galiba bizdede artık şu yaşayan çatılardan yapmaya başladılar.Bu kadarı bile sevindirici.Dünyanın cigerleri yok olurken,kişisel bile olsa en küçük yeşilliğe bu dünyanın ihtiyacı var.Meyve çekirdeklerini de doğaya atıyorum.Nasrettin Hoca misali ya tutarsa..

      Sil
  3. Paylaştığın görselleri çok beğendim. Teşekkür ederim canım.
    Sevgiler.
    Not: bağlantımdan dolayı aynı yorumu 4-5 kere yazmışımdır:))) umarım bu ulaşır:))

    YanıtlaSil
  4. İnşallah ülkemizde de böyle güzel görüntüler görmeye alışırız.En güzeli balkonlardan başlamak galiba.Çünkü her dairenin mutlaka bir balkonu var.Balkonlar ardiye olmaktan kurtulsun.Böyle bir akımmı başlatsak ne yapsak okuyanım.Merak etme yorumun bir kere geldi.Sevgiler canım..

    YanıtlaSil
  5. merhaba canan hanım, bende pek giremiyorum kızım büyüdükçe sorumluluk daha çok artıyor, tabıkı saglık olsun görseller çok hoşlar sagolun hayırlı işler olsun sevgiler::)))

    YanıtlaSil
  6. hepsi birbirinden çarpıcı...
    hele akciğer...
    teşekkürler paylaşım için:)

    YanıtlaSil
  7. Etkileyici fotoğraflar :) Her biri birbirinden anlamlı.

    YanıtlaSil
  8. Canancığım merhaba, ben de sarmaşıklı, kırmızı tenteli binaya bayıldım, orada vakit geçirmek, bir şeyler yemek sanırım çok güzel olurdu.
    Allah işlerinize ve kazancınıza bereket versin, güzel günler dileklerimle sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağolasın canım.Yorumunu okumak beni çok mutlu etti.İyi olduğuna sevindim.Bizlerde böyle güzelliklere imza atma dileğiyle.Sevgiler..

      Sil
  9. Görseller muhteşemm. Hayırlı kazançlar diliyorum bereketi bol olsun. Yüreği güzel insan ne dilersen o olsun sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler bugycim.Güzel sözlerin ve bu güzellikler birbirimize yansısın.Sevgiler ..

      Sil