15 Mart 2012 Perşembe

Kuzucumun yanındayımmm

Bu gün Ege'nin incisi Foça'dayım.Kuzucuğumu o kadar özlemişim ki anlatamam.Dün gece boyunca anne kız
özlem giderdik.Geç vakite kadar hem kuzucum vizelere çalıştı, hem de benimle muhabbet etti. Kızım üniversite eğitimi için İzmir'e gelince; En iyi arkadaşımı ,dostumuda İzmir'e yollamış oldum. Başlar da alışmam epey zor oldu.Ama onun gelişimi için gerekliydi. Mesafe çok olmasa da sürekli yanında olamazdık. O da kendi ayakları 
üzerinde durmayı ,kendi hayatına yön vermeyi öğrenmeliydi.Özgürlüğü de tatmalıydı. Hiç bocalamadı.Her zaman yanında olamasak ta, kalben yanında olduğumuzu biliyordu. Teşekkürler kuzucum bizi hiç üzmedin ama gururlandırdın.

Bu gün Çağla'cımla öğleden sonrası boş olduğu için bu süreyi kendimize ayırdık.Güzel bir sahil yürüyüşünden sonra Anne-kız yemeği arkasından İğdeli kahvede Kahve keyfi. Kızım da benim gibi keyif insanı. Bu özelliğimi almış olması hoş. Çünkü ne kadar yorgun olursa olsun, zevk aldığı şeyleri yaparak kendini dinlendirip memnun edebilir.Bir başkasının onu mutlu etmesini beklemeden  de mutlu olabilir.Bence çocuklarımıza bunu kazandırmalıyız. (Mutluluğu ve huzuru başkalarında değil kendin de bulmasını .)

Yarın da Urla'ya gideceğiz. Çok sevdiğim Arkadaşım,dostum ve mozaik öğretmenim Sinem Hanımın Mozaik sergisine gideceğiz.Heyecanlıyım.Onu da göreceğim için mutluyum.

Bu gece de kuzucum la arkadaşı çalışıyorlar. Bende çay ve havuçlu kek servisi yapıyorum Sessizce blokumda geziniyorum.Burada boş vaktim pek olmadığı için olanıda kızıma ayırıyorum.Bu gün çektiğim bir kaç fotoğrafı paylaşmak istedim. Şimdilik bu kadar.

Kedi krallığı Foça

Burası meşhur Beş kapılar(Yazın burada çok güzel sergiler oluyor.)


Tarihi Yel Değirmenleri Restore ediliyor.

Tam bittiğinde çok güzel görünecekler.

burası küçük deniz kordonu

Pelikanda benim gibi ziyarete gelmiş.
Kahveler İğdeliden az şekerli..

Annesi ve Kızı


Martılar balıkçıların attıkları balıkları kapışıyorlar..

Küçük deniz  Restoranlar

Tarihi kemerler

Büyük deniz ve Beş Kapıların uzaktan görünüşü
Sevgiyle kalın ,İyi geceler Dostlarım.......

13 Mart 2012 Salı

MAKASLAR

Acaba ben daha önceki hayatımda terzimiydim? Nedir bu yüksük ve makas merakım bilmem ki. Gördüğüm her makasa yüksüğe suyum akıyor. (Ama  fincanlara da akıyor.)Benim olsunlar istiyorum. Tabiki en ilginçleri. (Fincanlar için evde kiler yeter artık diyorlar, aman derlerse desinler.) Hoşuma gidiyor değişik modeller ,şekiller.Aaa bak kuaför yada berber de olabilirim. Onlarda makas kullanıyor. Ama saçla uğraşmak hoşuma gitmez. Bunları eleyeyim en iyisi. Ben İşlemeci olayım. Ona da sabrım yetmez. Eee en iyisi yine ben olayım.Bu beden ve ruh tam bana göre. Kusurlarım varsada ben ruhumu ve bedenimi seviyorum. Onunla MUTLUYUM. 

Kusursuz olmaktansa kibirsiz olmayı isterim. Makasımızı alıp Kibrimizi kesip yerine kusurlarımızı dikelim.Aman yüksüğümüzü parmağımıza takalım ki yaşam iğnesi canımızı fazla yakmasın.Kendi kusurlarımızı görmeye başladığımız da kibir bizden uzak duracaktır.
Ne makasmış ama, dediğinizi duyar gibiyim. Buda kıssadan hisse misali. Gelelim makas görsellerimize;
İnşallah beğenirsiniz.Benden bu kadar .

Bir çimdik sevgi hepinizin üstüne..............























Şans Kuşum Nerelerde ?


mini boy dikiş makinası çekilişi   ( BANA ÇIKSIN BANA ÇIKSIN....)


 karademir tekstil ve tuba c an işbirliğiyle yeni bir çekilişle daha karşınızdayız :))) arkadaşlar karedemir ticaret  ankarada çıkrıkçılar yokuşu yıldız sokak no: 4 ulusta bilenler bilir zaten en çok çeşit en kaliteli ve hesaplı fiyatlarla  bize istanbuldaki malzemecileri aratmıyor çok zengin malzeme skalasına sahip ve sürekli yenileniyor, telefonuda 0312 324 17 40 istediğiniz ürünü telefonlada sipariş verebilirsiniz sitesi henüz yapım aşamasında ama ben sizin için gidip detaylı fotoğraf çekeyim:) bu arada ben şu meşhur kumaş yapıştırıcımı hep buradan alıyorum en hesaplı fiyat burada çünkü ;)
dikiş makinasına gelinde ufak seyehat tipi diyebiliriz yada evinde dikiş makinası olmayanlar için ideal 4adet kalem pille çalışıyor baya sağlam dikişi var kenarında bir adaptör girişi gördüm dilerseniz adaptörle kullanabilirsiniz. yazlığa otele giderken boş duramam oralarda da çalışırım üretirim diyorsanız bu tam size göre gerçekten çok kullanışlı ben hemen bir adet edindim malum uzun istanbul seyehatlerimde yanımdan ayırmayacağım :)sizede tavsiye ederim eğer ankara dışında iseniz telefonla da sipariş verebilirsiniz aslında fiyatınıda yazayım ne kadar hesaplı olduğuna inanamayacaksınız. sadece :20tl :) 
karademir ticaretten sevgili vahit bey bu makinalardan bir tanesini size hediye ediyor 


BİLGİ İÇİN TIK TIK;

12 Mart 2012 Pazartesi

Koş Hanım Koşşşş



Yeni bir haftaya başladık bile. Bu hafta biraz yoğunum. Ah bu boyalı saçlar. Yine boya zamanım geldi.Kuaföre gitmek zor geliyor. Ama gitmeliyim. Çünkü Çarşamba günü Allah kısmet ederse Kızımın yanına İzmir Foça'ya gideceğim. Öğleden sonra gitmeye karar verdim. 








Zaman kaybetmeden bloğuma bir göz attım. Arkadaşlarımın paylaşımlarına baktım.  Ama hemen kopamıyorum. Çıkmam her zaman uzun sürüyor.  Biraz fazla zaman kaybediyorum. Ama boşa geçirdiğimi düşünmüyorum. Değişik fikir paylaşımlarına ortak oluyorum. Başladığım işlememin de bitmesi gecikecek. Salı günü iş yerimdeyim.
Akşamları İşleme yapmak gözlerimi yoruyor. Işık yeterli değil. Loş bir aydınlatmam var. Kısacası akşamları işleme yapmayı pek sevmiyorum. Daha fazla zaman kaybetmeden evden çıkmalıyım ki işlerim aksamasın. Hepinize iyi bir hafta diliyorum. 


Üstünüze bir çimdik sevgi serpiyorum.

11 Mart 2012 Pazar

Pazar Pazar........






GÜNAYDIN;

Bu gün iş yerimden sizlere seslenmek istedim.
Mutlu, huzurlu , Sağlıklı 

Ailenizle birlikte 

Dolu dolu bir pazar günü geçirmeniz dileğiyle;












Bayılırım kuzuları sevmeye.....