25 Şubat 2012 Cumartesi

İyi Pazarlar



Mutlu bir Pazar tatili geçirmenizi diliyorum.


Pazar günü benim çalışma günüm olduğu için , bloğuma giremeye bilirim.
Pazar akşamı da allah kısmet ederse İstanbul yolcusuyum. Pazartesi günü doktor randevum var. Fırsat bulursam hobi marketlerine Eminönüne gitmek istiyorum.
İstanbullu arkadaşlardan da bu konuda fikir almak isterim. Öneride bulunanlara şimdiden teşekkürler.Size en sevdiğim çiçek olan lalelerle bu akşamlık veda ediyorum.
 Sevgiyle kalın.






















24 Şubat 2012 Cuma

Hafta sonu geldiii





Bu gün kendimi  gayet iyi hissediyorum. Ve biraz hava almak için dışarıya bile çıktım. İnsan Keyifsiz olunca gözü hiçbir şeyi görmüyor. 


Bu gün Çanakkale'ye sanki bahar gelmiş.Hava o kadar güzeldi ki anlatamam.Eve dönmek hiç istemedim. 
Ama Bloguma girmek için de sabırsızlanıyordum. Ve şimdi buradayım. Paylaşımlara göz atmak, yorum yapmak hoşuma gidiyor. 






Bu kısa zaman zarfında epey blog arkadaşım oldu. Bu blog sanki yaşamımdaki göremediğim, hissedemediğim bir boşluğu doldurdu. Boş duran bir insanda değildim ama. Anlamışsınızdır işte.







Bu blog yazmak isteyip de başlayamadığım güncem, hobilerimi topladığım arşivim, dostlarımla haberleşme ve paylaşım yerim oldu. Sizlerle hep güzel şeyler paylaşma dileğiyle.


Sağlıklı, huzurlu sevdiklerinizle beraber mutlu ve dolu bir hafta sonu geçirmenizi diliyorum.  











22 Şubat 2012 Çarşamba

ÜZGÜNÜM.....




                         

                              Bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum.Trigeminal Nevraljim azdı. Baya kötüyüm.


Yatıyorum kalkıyorum rahat yok. Oysa bu gün için planlarım vardı. Hepsi yattı. güzel şeyler paylaşmak istiyordum ama ağrı ve zonklamalar düşünmemi engelliyor.




Şöyle bir sihir olsa ve bu zonklamalar son bulsa. İnsanın yaşam enerjisini tüketen bir durun. İlaçlardan medet ummaya devam. Bu günlük bu kadar. Sevgiyle kalın.Sağlığınıza dikkat edin.

Çekiliş varr


                moonlightcat hediye çekilişi yapıyor. Onu yanlız bırakmayalım.


                İlgilenenler TIK TIK:




YARIŞMA VAR

Fotografium Canon 600D profesyonel fotoğraf makinesi hediye ediyor! Yarışmaya katılarak Canon 600D Manfrotto tripod ve Kata sırt çantası kazanma şansı yakalayın! http://blog.fotografium.com/fotografium-canon-600d-hediye-ediyor/ sayfasını ziyaret ederek yarışma hakkında diğer bilgilere ulaşabilirsiniz.
İlgilenenler TIK TIK

21 Şubat 2012 Salı

ÇEKİLİŞ VAR

         

                 Bal Köpüğü çok güzel bir fotoğraf makinesi hediye ediyor.


                  İlgilenenler TIK TIK:

Gecikmeli de olsa



           Bu ayda dergilerimi almakta geç kaldım. Buda bana keyif veren şeylerden. Koltuğuma benden önce kurulmuşlar bile. Dergilerime göz atarken Doğa'nın Kafeinsiz Yeşil Çayını hazırladım.Gürallar'ın Zen bardağında (özellikle dibi yeşil olanda) yeşil çay harika görünüyor.Tavsiye ediyorum deneyin.        


















                  Bazen bu dergiler için ne kadar ağaç kesiliyor diye düşünmeden edemiyorum. İşte o zaman içim kötü oluyor.Kendimi suçlu hissediyorum. Çok eski tarihlileri geri dönüşüme vererek biraz içimi rahatlatıyorum.Bu ay da kendimi frenledim iki dergiyle yetindim.  Bu zevki yavaş yavaş sanal dergilerden  yana kullanacağım.  Sevgiyle kalın.  

Aramıza Katıldı



                      CANIM KIZIMA DA BLOĞUN DA BAŞARILAR DİLİYORUM. TAKİPÇİLERİN BOL OLSUN. BOL PAYLAŞIMLAR CANIM. SENİ ÖZLEMLE , ANNE KOKULU ÖPÜYORUM.










                       Merak edenlere TIK TIK ..

20 Şubat 2012 Pazartesi

Mozaik Çalışmalarım






                         Bugün sizlerle Mozaik çalışmalarımı paylaşmak istedim. Bu çalışmada betebe ile çalıştım. Alt  kısmı ince MDF.Yapıştırmak için ağaç tutkalı  (kuruduğunda şeffaflaşanlardan) kullanıyorum. Ve özel bu işler için olan kesme aleti gerekiyor. Bu çalışma için eski bir kanaviçe işinden yararlandım.Bana bu sanatı öğreten öğretmenim ve dostum Sinem Hanım'a teşekkür ediyorum.




                       


                   Bu çalışmamın çizimini kendim yaptım.Çizim de kendime ait olunca daha rahat çalışıyorum. Renkleri de bağımsız kullanıyorum. Ebadı 30*30. Sevgi, emek ve zaman gerektiren çalışmalar.




 

         
             Tiyatro masklarından ağlayanı. Maalesef güleni beyaz olan satıldı. Maalesef diyorum çünkü tek kaldıklarında birlikte oldukları kadar güzel durmuyorlar.Boyutu 15*20. Yine Betebe kullandım.   
                           








                      
                           
                    Yukarıda kiler de İş yerim için yaptığım şekerliklerden bazıları. Galvaniz üzerine çalıştım. Arkadaşım Arlene'nin yaptığı vitray çalışmalarından artan camlar kırılıp kumlama yapıldıktan sonra kullandım.









                        Yukarıda bardak altlıklarım. Betebe ve cam ile çalıştım.









                          Bunlarda İş yerim için yaptığım çalışmalardan.Yazı çizimleri büyük kızım Çağla'ma ait. Şimdiler de fazla çalışamıyorum.Evimde hobi odası olarak kullanabileceğim fazladan bir odam yok.Bu çalışmalar da cam türevleri kırılarak çalışıldığı için ayrı bir oda gerekiyor. 2012 den bende bir atölye istiyorummmm.


                           Şimdilik sevgiyle kalın.