24 Şubat 2012 Cuma

Hafta sonu geldiii





Bu gün kendimi  gayet iyi hissediyorum. Ve biraz hava almak için dışarıya bile çıktım. İnsan Keyifsiz olunca gözü hiçbir şeyi görmüyor. 


Bu gün Çanakkale'ye sanki bahar gelmiş.Hava o kadar güzeldi ki anlatamam.Eve dönmek hiç istemedim. 
Ama Bloguma girmek için de sabırsızlanıyordum. Ve şimdi buradayım. Paylaşımlara göz atmak, yorum yapmak hoşuma gidiyor. 






Bu kısa zaman zarfında epey blog arkadaşım oldu. Bu blog sanki yaşamımdaki göremediğim, hissedemediğim bir boşluğu doldurdu. Boş duran bir insanda değildim ama. Anlamışsınızdır işte.







Bu blog yazmak isteyip de başlayamadığım güncem, hobilerimi topladığım arşivim, dostlarımla haberleşme ve paylaşım yerim oldu. Sizlerle hep güzel şeyler paylaşma dileğiyle.


Sağlıklı, huzurlu sevdiklerinizle beraber mutlu ve dolu bir hafta sonu geçirmenizi diliyorum.  











6 yorum:

  1. Yarın çalışmasam, ben de sevinebilirdim sanırım bugünün cuma olduğuna....ahh Çanakkale...ilerde yaşamak istediğim şehir...Assos, Ayvacık, ve o sahil kasabaları, köyleri, inşallah :)

    YanıtlaSil
  2. Pembe Kabuk bekleriz seni buralara :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Her günüm o hayalle geçiyor inanın aylardır...inşallah...bu yaz altınoluktaydık...hayatımın en güzel tatilini ve kahvaltısını oralarda yaptım...huzuru ve dinginliğini oralarda buldum...

      Sil
  3. dün bizde de hava çok güzeldi... gündüz iş yerimde olduğum için değerlendiremedim... gece de aynı ılıman hava devam etti neyse ki dışarılardaydık uzun süre... şu anda da güneşli bir gün olacak gibi... ama ben yine işte olacağım... :(
    bu arada blog yazmak yaşama renk katmanın keyifli yollarından biri...blogunuza dair dileklerinizin gerçekleşmesi dileğimle..
    sevgiler

    YanıtlaSil
  4. Sana da sağlıklı mutlu huzurlu ve güzel mi güzel bir hafta sonu dilerim..
    Sevgiyle kal..
    Siteme beklerim;
    http://aishasbazaar.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  5. Değerli yorumlarınız için Teşekkürler Ruşencim,Aishasbazaar.

    YanıtlaSil