13 Mart 2012 Salı

MAKASLAR

Acaba ben daha önceki hayatımda terzimiydim? Nedir bu yüksük ve makas merakım bilmem ki. Gördüğüm her makasa yüksüğe suyum akıyor. (Ama  fincanlara da akıyor.)Benim olsunlar istiyorum. Tabiki en ilginçleri. (Fincanlar için evde kiler yeter artık diyorlar, aman derlerse desinler.) Hoşuma gidiyor değişik modeller ,şekiller.Aaa bak kuaför yada berber de olabilirim. Onlarda makas kullanıyor. Ama saçla uğraşmak hoşuma gitmez. Bunları eleyeyim en iyisi. Ben İşlemeci olayım. Ona da sabrım yetmez. Eee en iyisi yine ben olayım.Bu beden ve ruh tam bana göre. Kusurlarım varsada ben ruhumu ve bedenimi seviyorum. Onunla MUTLUYUM. 

Kusursuz olmaktansa kibirsiz olmayı isterim. Makasımızı alıp Kibrimizi kesip yerine kusurlarımızı dikelim.Aman yüksüğümüzü parmağımıza takalım ki yaşam iğnesi canımızı fazla yakmasın.Kendi kusurlarımızı görmeye başladığımız da kibir bizden uzak duracaktır.
Ne makasmış ama, dediğinizi duyar gibiyim. Buda kıssadan hisse misali. Gelelim makas görsellerimize;
İnşallah beğenirsiniz.Benden bu kadar .

Bir çimdik sevgi hepinizin üstüne..............























4 yorum:

  1. merhaba blogger anneyim ben...beni buraya onlar yolladı:=))
    sen de bana gel olmaz mı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Sevdacım.Mutlaka geleceğim. Sevgiler..

      Sil
  2. yüksüğümüzü parmağımıza takalım ki yaşam iğnesi canımızı fazla yakmasın.ne kadar güzel bir cümle sizi zevkle izleyeceğim. bloger annesiyim bende beklerim

    YanıtlaSil
  3. Hoş geldin Elif Butik Pasta Tasarım.İadei ziyaretegeleceğim. Beğendiğine sevindim. Sevgiler :)

    YanıtlaSil